Conference Overview

Registration & Exhibit Hall Hours

The Exhibit Hall is located in the Prefunction Foyer and Registration is located in the Kalahari Ballroom E, Lobby Level at the Kalahari Resort.

All events will be held at the Kalahari Resort in Round Rock, TX. Schedule changes will be announced during both general sessions and posted in the conference app. This overview is subject to change.

PROGRAM LIST COMMING SOON

Registration Times

Sunday
(Feb 13)

8:30 - 10:30 am
(Learning Institute Registration ONLY)

1:00 - 6:00 pm

Monday
(Feb 14)

6:45 am - 6:00 pm

Tuesday
(Feb 15)

7:00 am - 10:30 am

Exhibit Hours

Sunday
(Feb 13)

1:00 - 6:00 pm

Monday
(Feb 14)

6:45 am - 6:00 pm

Tuesday
(Feb 15)

7:00 am - 12:00 pm

Daily Overview

Sunday, February 13, 2022

8:30am - 10:30 am

Learning Institutes Registration ONLY

Prefunction Foyer, Lower Level

10:30 am - 5:30 pm

Learning Institutes (Additional Fee)

Tree Rooms, Lower Level

8:00 am - 1:00 pm

Exhibitor Move In

Prefunction Foyer, Lower Level

1:00 pm - 6:00 pm

Conference RegistrationKalahari Ballroom E, Lower Level

1:00 pm - 6:00 pm

Exhibits Open

Prefunction Foyer, Lower Level

2:00 pm - 3:30 pm

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

2:30 pm - 5:30 pm

3-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

4:00 pm - 5:30 pm

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

Monday, February 14, 2022

6:45 am - 6:00 pm

Conference Registration Open

Prefunction Foyer, Lower Level

6:45 am - 6:00 pm

Exhibits Open

Prefunction Foyer, Lower Level

8:00 am - 9:30 am

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

10:00 am - 11:30 am

First General Session

Kilimanjaro Ballroom 5 & 6

12:00 pm - 1:30 pm

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

12:30 pm - 3:30 pm

3-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

2:00 pm - 3:30 pm

1.5-Hour ProgramsLobby & Lower Level Meeting Rooms
4:00 pm - 5:30 pm

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

Tuesday, February 15, 2022

7:00 am - 10:30 am

Conference Registration Open

Prefunction Foyer, Lower Level

7:00 am - 12:00 pm

Exhibits Open

Prefunction Foyer, Lower Level

8:00 am - 9:30 am

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

10:00 am - 11:30 am

Second General Session

Kilimanjaro Ballroom 5 & 6

12:00 pm - 1:30 pm

1.5-Hour Programs

Lobby & Lower Level Meeting Rooms

12:00 pm - 5:00 pm

Exhibitor Move Out

Prefunction Foyer, Lower Level

1:30 pm

Adjourn